Ugra: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
(éjaan using AWB)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
 
'''Ugra''' iku, salah sijining para Korawa satus. Jenengé diarani ing layang gancaran [[Adiparwa]], kitab pratamané [[Mahabharata]].
 
==DelengenUga ugadelengen==
* [[Korawa]]
* [[Pandhawa]]
352.737

besutan