Wedhi, Klathèn: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
(→‎Pranala njaba: busak "bali menyang")
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
# [[Trotok, Wedhi, Klathèn|Trotok]]
 
==DelengenUga ugadelengen==
* [[Kabupatèn Klathèn]]
 
352.737

besutan