Wektu: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
c (alihkan cithakan)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
* [[Arloji]]
 
== DelengenUga ugadelengen ==
* [[Kalendher]]
* [[Pambageyan Wektu]]
352.737

besutan