Warna: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
(éjaan using AWB)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
* [[Soklat]]
 
== DelengenUga ugadelengen ==
* [[Daftar werna]]
* [[Werna web]]
352.737

besutan