Wong Jawa: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
(Hindu -> Hindhu (éjaan baku), replaced: Hindu → Hindhu (2))
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
{{reflist}}
 
== DelengenUga ugadelengen ==
* [[Dhaptar suku ing Indonésia]]
 
352.737

besutan