Yudikatif: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
(→‎Pranala njaba: nglarasaké using AWB)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
'''Yudikatif''' utawa lembaga '''peradilan''', iku pérangan saka cawang kakuwasan sing dumadi saka [[hakim]], [[jeksa]] lan [[magistrat]] lan pejabat liyané sing dadi intiné lembaga peradilan, sing tugasé njejegaké hukum utawa [[undhang-undhang]].
 
== DelengenUga ugadelengen ==
* [[Pamisahan kakuwasan]]
* [[Eksekutif]]
352.737

besutan