Yugoslavia: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
(→‎top: éjaan using AWB)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
* [[Serbia]] lan [[Montenegro]], nanging sabanjuré [[Montenegro]] uga misah dadi nagara dhéwé.
 
== DelengenUga ugadelengen ==
* [[Sajarah Yugoslavia]]
* [[Disintegrasi Yugoslavia]]
352.737

besutan