Ålgård: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q3357643)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
'''Ålgård''' punika '''[[Dhaftar désa ing Norwegia|désa]]''' dumunung ing negara [[Norwegia]].
 
==DelengenUga ugadelengen==
*[[Dhaftar désa ing Norwegia]]
 
352.737

besutan