Ènzim: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
Tidak ada ringkasan suntingan
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
Saiki, enzim iku senyawa sing umum dipigunaaké ing prosès [[prodhuksi]]. Enzim kang dipigunaaké umumé asalé saka enzim sing diisolasi saka [[bakteri]]. Panggunaan enzim ing prosès prodhuksi bisa ningkataké èfisiènsi sing bakal ningkataké cacahing prodhuksi.
 
== DelengenUga ugadelengen ==
 
{{kimia panganan}}
352.737

besutan