Auguste Escoffier: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen Uga\b +Uga delengen)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen Uga\b +Uga delengen))
* ''Ma Cuisine'' ([[1934]])
 
== Delengen Uga delengen ==
* [[Marie-Antoine Carême]]
 
352.737

besutan