Kanker: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen Uga\b +Uga delengen)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen Uga\b +Uga delengen))
== Cathethan Suku ==
{{reflist}}
== Delengen Uga delengen ==
{{Commons|Cancer (illness)}}
* [[Tumor]]
352.737

besutan