Rahwana: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen Uga\b +Uga delengen)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen Uga\b +Uga delengen))
* Dasamuka = rai sepuluh
 
== Delengen Uga delengen ==
* [[Ramayana]]
* [[Kakawin Ramayana]]
348.872

besutan