Sistem operasi komputer: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen Uga\b +Uga delengen)
(replaced: oleh → olèh)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen Uga\b +Uga delengen))
Umumé, sistem operasi iku piranti alus ing lapisan pisanan sing manggon ing [[memori]] [[komputer]] nalika komputer diuripaké. piranti alus iki banjur ngatur layanan inti umum kanggo piranti-piranti alus sing lumaku sabanjuré. Sing diatur iku antara liya: aksès panyimpenan memori, manajemen memori, pengaturan tugas, lan tampilan kanggo panganggo.
 
== Delengen Uga delengen ==
* [[Haiku (sistem operasi)|Haiku]]
* [[Linux]]
352.737

besutan