Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

2 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bReferensi\b +Rujukan)
'''Armènia''' utawa '''Hayastan''' iku nagara ing [[Asia]]. Kutha krajané ya iku: [[Yerevan]]. Pedhunungé kira-kira ana 4 yuta. Basa Resmi Armènia ya iku [[Basa Armenia|Basa Armènia]]. Armènia iku saiki ora nduwé aksès menyang sagara lan awatesan ing sisih kulon karo [[Turki]] saha eksklave [[Nakhichevan]] ([[Azerbaijan]]), sisih lor karo [[Géorgia]], sisih wétan karo Azerbaijan lan sisih kidul karo [[Iran]].
 
== ReferensiRujukan ==
{{reflist}}
 
348.872

besutan