Barbarika: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bReferensi\b +Rujukan)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bPranala Njawi\b +Pranala njawi))
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bReferensi\b +Rujukan))
Wonten salebeting [[wiracarita]] [[Mahabharata]], '''Barbarika''' (IAST '''Barbarīka''') inggih punika putranipun [[Gathotkaca]] kaliyan Maurwi ([[Ahilawati]])- putri saking [[Muru]] (ingkang dipun pimpin déning Raja [[Yadawa]]). Barbarika punika aslinipun awujud raksesa ([[Yaksa]]), lajeng lair malih utawi ngalami reinkarnasi dados manungsa<ref name="internet1">[http://id.wikipedia.org/wiki/Barbarika], Dipun undhuh tanggal 29 September 2012.</ref>.
 
==ReferensiRujukan==
<references />
 
352.737

besutan