Desain Grapis: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bReferensi\b +Rujukan)
(W199)
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bReferensi\b +Rujukan))
nek desain iku penting koyo nang jurnal sing judul e '''Journal of Design and Manufactures'''. Dek e ngadakno '''The Great Exhibition '''kanggo ngerayakno muncul e teknologi industri modern lan desain model Victoria. 
 
== ReferensiRujukan ==
{{Reflist}}
[[Kategori:Desain grafis]]
352.737

besutan