Homs: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bReferensi\b +Rujukan)
c (→‎top: éjaan using AWB)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bReferensi\b +Rujukan))
</center>
 
==ReferensiRujukan==
{{reflist|20em}}
 
352.737

besutan