Hong Kong: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bReferensi\b +Rujukan)
(→‎Lantau: Buddha -> Buda (éjaan baku), replaced: Buddha → Buda)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bReferensi\b +Rujukan))
* [[Jembatan Tsing Ma]]
* [[Jembatan Ting Kau]]
==ReferensiRujukan==
{{reflist}}
{{wikivoyage|Hong Kong}}
348.872

besutan