Isa: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bReferensi\b +Rujukan)
c (→‎Sejarahe: dheweke, dhéwéké, deweke -> dhèwèké using AWB)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bReferensi\b +Rujukan))
* [http://www.islam101.com/history/people/prophets/jesus/index.htm Yesus anak Maryam - Seorang pesuruh Allah]
 
== ReferensiRujukan ==
{{Reflist}}
 
352.737

besutan