Krisis finansial: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bReferensi\b +Rujukan)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bReferensi\b +Rujukan))
* [http://www.socialistproject.ca/inthenews/financialcrisis.html Socialist Analysis of the Financial Crisis]
 
== ReferensiRujukan ==
{{reflist}}
 
352.737

besutan