Parté Aceh Aman Seujahtra: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bReferensi\b +Rujukan)
c (→‎Sajarah: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bReferensi\b +Rujukan))
Parté iki awujud parté lokal kanthi basis Islam. Tokoh pendhiriné ya iku Ghazali Abbas Adan, mantan anggota DPR-RI asal Aceh saka fraksi [[Parté Persatuan Pembangunan|PPP]] lan uga mantan anggota MPR saka Utusan Laladan Propinsi Aceh. Ghazali uga minangka tokoh Aceh sing jroning Pilkada Aceh kapungkur mèlu pencalonan Gubernur Aceh. Logo parté arupa gambar peta Aceh kanthi Qur’an ing tengah.<ref>http://abuafatah.blogspot.com/2007/07/parté-lokal-di-aceh.html</ref>
 
== ReferensiRujukan ==
<references/>
 
352.737

besutan