Pasa (sasi): Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bReferensi\b +Rujukan)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bReferensi\b +Rujukan))
* [[Primbon]]
 
==ReferensiRujukan==
<references/>
 
352.737

besutan