Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

2 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bReferensi\b +Rujukan)
 
:<math>\,^{238}_{92}\mathrm{U}\ + \,^{24}_{12}\mathrm{Mg}\to \,^{259}_{104}\mathrm{Rf}\ + 3 \,^{1}_{0}\mathrm{n}</math>
==ReferensiRujukan==
{{reflist|2}}
-->
348.872

besutan