Samudra Atlantika: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bReferensi\b +Rujukan)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bReferensi\b +Rujukan))
0 00 U, 25 00 B
 
'''ReferensiRujukan peta:'''
[[Dunia]]
 
348.872

besutan