Segara: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bReferensi\b +Rujukan)
c (→‎Referensi: ganti kat using AWB)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bReferensi\b +Rujukan))
* [[Gajah segara]]
 
==ReferensiRujukan==
{{reflist}}
 
352.737

besutan