Segara Florès: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bReferensi\b +Rujukan)
c (Bot: Nyingkiraké saka Geografi)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bReferensi\b +Rujukan))
{{Dhaptar segara}}
 
== ReferensiRujukan ==
<References/>
 
352.737

besutan