Segara Galiléa: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bReferensi\b +Rujukan)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bReferensi\b +Rujukan))
* [[Jejak Yesus]]
 
== ReferensiRujukan ==
{{reflist}}
 
352.737

besutan