Seni abstrak: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bReferensi\b +Rujukan)
c (Cahyo Ramadhani ngalih kaca Seni Abstrak nyang Seni abstrak)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bReferensi\b +Rujukan))
* [http://arxiv.org/abs/physics/0703091 Scientific inquiry in modern art]
 
== ReferensiRujukan ==
{{reflist}}
 
352.737

besutan