Serat Jayèngbaya: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bReferensi\b +Rujukan)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bReferensi\b +Rujukan))
:lan ngadhepi kasangsaran''.
 
==ReferensiRujukan==
<references/>
* ''Serat Jayengbaya'', R. Ng. Ranggawarsita, alihbasa L. Mardiwarsito, Balai Pustaka Jakarta, [[1988]]. ISBN 979-407-080-7
352.737

besutan