Tamo daleko: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bReferensi\b +Rujukan)
c (yen -> yèn using AWB)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bReferensi\b +Rujukan))
There is a my village, there is my birth place!
|}
== ReferensiRujukan ==
{{reflist}}
== Pranalla jaba ==
352.737

besutan