Diesel: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bPranala [Jj]aba\b +Pranala njaba)
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng Uga → Uga delengen)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bPranala [Jj]aba\b +Pranala njaba))
{{reflist}}
==Pranala Jabanjaba==
[http://www.scribd.com/doc/45920835/Bahan-Bakar-Solar-Diesel-Fuel]
== Uga delengen ==
352.737

besutan