Kabupatèn Panaraga: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bPranala [Jj]aba\b +Pranala njaba)
(→‎Agama: Hindu -> Hindhu (éjaan baku), replaced: Hindu → Hindhu)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bPranala [Jj]aba\b +Pranala njaba))
{{reflist|2}}
 
== Pranala Jabanjaba ==
* [http://www.ponorogo.go.id Situs Web Resmi]
* [http://ponorogozone.com Situs Komunitas Online Ponorogo]
352.737

besutan