Kabupatèn Situbanda: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bPranala [Jj]aba\b +Pranala njaba)
(→‎top: Hindu -> Hindhu (éjaan baku), replaced: Hindu → Hindhu)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bPranala [Jj]aba\b +Pranala njaba))
* [[Kutha Situbanda]]
 
== Pranala Jabanjaba ==
* [http://www.situbondo.go.id Situs Web Resmi]
 
348.872

besutan