Kanker: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bPranala [Jj]aba\b +Pranala njaba)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen Uga\b +Uga delengen))
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bPranala [Jj]aba\b +Pranala njaba))
* [[Estrogen]]
* [[Asam askorbat]]
== Pranala Jabanjaba ==
* [http://www.kankerindo.org/ Yayasan Kanker Indonésia]—organisasi nirlaba yang bertujuan mengupayakan penanggulangan kanker di Indonésia.
* [http://www.cancerhelps.co.id/ CancerHelps.co.id]—Portal Informasi/Pengobatan Kanker dan Tumor Indonésia.
352.737

besutan