Kutha Makassar: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bPranala [Jj]aba\b +Pranala njaba)
(éjaan using AWB)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bPranala [Jj]aba\b +Pranala njaba))
* [[Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia]]
 
== Pranala Jabanjaba ==
* [http://www.makassar.go.id Situs Web Resmi]
 
352.737

besutan