Madrid: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bPranala [Jj]aba\b +Pranala njaba)
(→‎Uga delengen: replaced: Uga Pirsani → Uga delengen)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bPranala [Jj]aba\b +Pranala njaba))
* [[Daftar Kutha krajan]]
 
== Pranala Jabanjaba ==
{{wikivoyage|Madrid}}
 
348.872

besutan