Mekah: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bPranala [Jj]aba\b +Pranala njaba)
c (→‎top: shalat, solat -> salat using AWB)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bPranala [Jj]aba\b +Pranala njaba))
Saliyané Mekkah, kutha utawa laladan kang dipigunaaké jroning peribadatan haji ya iku [[Mina]], [[Muzdalifah]] lan [[Arafah]]. Uga ana kutha utawa laladan kang dipigunaaké déning para jemaah haji minangka miwiti prosesiné, antara liya [[Bir Ali]] utawa [[Dzulkulaifah]] kang dumunung ing njaba kutha Madinah dadi pathokan jamaah kang asalé saka Madinah, sarta [[Qarnul Manazil]] utawa [[Yalamlam]] kanggo jemaah haji kang m;ebu saka arah Yaman.
 
== Pranala Jabanjaba ==
* [http://www.qibla.com.br Mekkah]
{{Artikel Dhasar}}
352.737

besutan