Paraceratherium: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bPranala [Jj]aba\b +Pranala njaba)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen Uga\b +Uga delengen))
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bPranala [Jj]aba\b +Pranala njaba))
'''Paraceratherium''' ya iku jinis dinosaurus sing urip nalika jaman pungkasan. Jeneng liyane ya iku 'Baluchitherium'. Kéwan iki diprakirakake urip ing antarane jaman Miocene kawitan.
 
==Pranala Jabanjaba==
{{reflist}}
 
352.737

besutan