Spider-man: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bPranala [Jj]aba\b +Pranala njaba)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bPranala [Jj]aba\b +Pranala njaba))
{{reflist}}
 
== Pranala Jabanjaba ==
* [http://www.spiderman.sonypicture.com/ Situs web resmi film Spider-Man]
* [http://www.marvel.com/publishing/showcomic.htm?id=2 Situs web resmi Marvel]
348.872

besutan