Allah: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Pranala njaba: Syi'ah -> Singah
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-Delengen uga +Uga delengen))
(→‎Pranala njaba: Syi'ah -> Singah)
 
== Pranala njaba ==
{{stub}}
 
[[Kategori:Allah| ]]
[[Kategori:Islam]]
[[Kategori:Tembung lan pitembungan Arab]]
 
 
{{stub}}
348.872

besutan