1 Januari: Béda antara owahan

13 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: busak {{Januari}}, ora kanggo
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bReferensi\b +Rujukan))
(→‎top: busak {{Januari}}, ora kanggo)
{{Januari}}
 
''' 1 [[Januari]] ''' punika, dinten ingkang kaping 1 miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
350.349

besutan