30 Januari: Béda antara owahan

13 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: busak {{Januari}}, ora kanggo
(→‎top: busak {{Januari}}, ora kanggo)
{{Januari}}
 
''' 30 [[Januari]] ''' punika, dinten ingkang kaping 30 miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
348.872

besutan