Robert Burns: Béda antara owahan

10 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
Skotlandia -> Sekotlan, replaced: Skotlandia → Sekotlan (5)
(replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku, Pranala Njaba → Pranala njaba)
(Skotlandia -> Sekotlan, replaced: Skotlandia → Sekotlan (5))
|birthname =
|birth_date = [[25]] [[Januari]] [[1759]]
|birth_place = [[Alloway]], [[SkotlandiaSekotlan]]
|death_date =
|death_place =
}}
 
'''Robert Burns''' ya iku penyair saka [[SkotlandiaSekotlan]].<ref name="RB spl">{{cite web|url=http://www.scottishpoetrylibrary.org.uk/poetry/poets/robert-burns|title=Robert Burns (1759 - 1796)|last=|first=|date=|publisher=scottishpoetrylibrary.org.uk|accessdate=1 September 2016}}</ref>
Dhèwèké lair ana [[Alloway]], [[SkotlandiaSekotlan]], tanggal [[25]] [[Januari]] [[1759]].<ref name="RB spl"/><ref name="RB bbc">{{cite web|url=http://www.bbc.co.uk/arts/robertburns/biography.shtml|title=Biography|last=|first=|date=|publisher=bbc.co.uk|accessdate=1 September 2016}}</ref>
Wong tuwane, [[William Burnes]] lan [[Agnes Broun]], ya iku tani nanging pengin anake éntuk pawiyatan kang becik.<ref name="RB spl"/><ref name="RB bbc"/>
Dhèwèké banjur sregep maca.<ref name="RB bbc"/>
Dhèwèké mbojo karo [[Jean Amour]], nanging banjur pisahan.<ref name="RB bbc"/>
Burns emigrasi menyang Hindia Kulon karo kekasihe [[Mary Campbell]] (geguritane ''Higland Mary'').<ref name="RB bbc"/>
Dhèwèké omah-omah ana SkotlandiaSekotlan sawise sedane Mary lan suksese terbitan kumpulan geguritane.<ref name="RB bbc"/>
Umur 27 taun, dhèwèké kondhang nganti njaban negara kanthi geguritane ''To A Louse'', ''To A Mouse'', lan ''The Cotter's Saturday Night''.<ref name="RB bbc"/>
 
[[Kategori:Sastrawan]]
[[Kategori:Penyair]]
[[Kategori:SkotlandiaSekotlan]]
[[Kategori:Artikel Wiki Mrebawani]]
352.737

besutan