Gerard Butler: Béda antara owahan

8 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
Skotlandia -> Sekotlan, replaced: Skotlandia → Sekotlan (4)
(replaced: film → filem (9))
(Skotlandia -> Sekotlan, replaced: Skotlandia → Sekotlan (4))
| birthname = Gerard James Butler
| birthdate = {{birth date and age|1969|11|13}}
| birthplace = [[Glasgow]], [[SkotlandiaSekotlan]]
| deathplace =
| othername =
| awards =
}}
'''Gerard James Butler''' utawa biasa diundang ''Gerry Butler'' utawa ''Gerald Butler'' ({{lahirmati|[[Glasgow]], [[SkotlandiaSekotlan]]|13|11|1969}}) iku pameran filem saka [[SkotlandiaSekotlan]].
 
== Filmografi ==
 
{{DEFAULTSORT:Butler, Gerard James}}
[[Kategori:Aktor SkotlandiaSekotlan]]
[[Kategori:Lair 1969]]
352.737

besutan