Éropah Tengah: Béda antara owahan

9 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: nagaranama -> flagcountry
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
(→‎top: nagaranama -> flagcountry)
'''Éropah Tengah''' iku [[tlatah]] sing gumelar ing antara [[Éropah Wétan]] lan [[Éropah Kulon]]. Tlatah iki biasané dumadi saka nagara-nagara:
* {{nagaranamaFlagcountry|Austria}}
* {{nagaranamaFlagcountry|Ceko}}
* {{nagaranamaFlagcountry|Jerman}}
* {{nagaranamaFlagcountry|Hongaria}}
* {{nagaranamaFlagcountry|Liechtenstein}}
* {{nagaranamaFlagcountry|Polen}}
* {{nagaranamaFlagcountry|Slowakia}}
* {{nagaranamaFlagcountry|Slovenia}}
* {{nagaranamaFlagcountry|Swiss}}
 
== Daftar pustaka ==
352.737

besutan