Kraljevo: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎Kutha kembar: {{nagara}}, {{negara}} -> {{flagicon}}
(→‎Kutha kembar: Polen using AWB)
(→‎Kutha kembar: {{nagara}}, {{negara}} -> {{flagicon}})
 
== Kutha kembar ==
* {{NagaraFlagicon|Prancis}} [[Sainte-Foy-les-Lyon]], [[Prancis]]
* {{NagaraFlagicon|Jerman}} [[Sendenhorst]], [[Jerman]]
* {{NagaraFlagicon|Jerman}} [[Ahlen]], [[Jerman]]
* {{NagaraFlagicon|Polen}} [[Gruenberg in Schlesien]], [[Polen]]
 
[[Kategori:Kutha ing Serbia]]
348.872

besutan