Pondhok pesantrèn Tebu Ireng: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: {{nagara}}, {{negara}} -> {{flagicon}}
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
(→‎top: {{nagara}}, {{negara}} -> {{flagicon}})
|divinity =
|profess =
|city = {{nagaraFlagicon|indonesia}} [[Jombang]], [[Jawa Timur]]
|country =
|address =
|footnotes =
}}
'''Pesantren Tebu Ireng''' ya iku salah sawijining pondok pesantrèn kang gedhé ing [[Jombang]], [[Jawa Timur]].<ref name="internet1"> [http://www.tebuireng.net/ Tebu Ireng] (15 Mei 2011)</ref> Pesantrèn iki diadegké déning Kyai [[Hasyim Asy'ari]] nalika tahun [[1899]].<ref name="internet1"/> Kejaba pelajaran bab [[agama Islam]], ilmu [[syariat]], lan [[basa Arab]], pelajaran umum uga kalebu ing struktur kurikulum pengajarané.<ref name="internet1"/> Pesantrèn Tebu Ireng wis akèh mènèhi konstribusi dan sumbangan karo masyarakat, kang utamané ing bab pendidikan [[Islam]] ing [[Indonésia]].<ref name="internet1"/>
 
== Sejarah ==
352.737

besutan