Idham Chalid: Béda antara owahan

10 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: {{nagara}}, {{negara}} -> {{flagicon}}
(replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku, Pranala Njawi → Pranala njawi)
(→‎top: {{nagara}}, {{negara}} -> {{flagicon}})
|successor4 = '''Boten wonten'''
|birth_date = {{birth date|1921|8|27}}
|birth_place = {{nagaraFlagicon|WalandaNèderlan}} [[Distrik Satui|Satui]], [[Hindia WalandaNèderlan]]
|death_date = {{death date and age|2010|7|11|1921|8|27}}<ref>[http://www.banjarmasinpost.co.id/read/artikel/2010/7/11/49872/kh-idham-chalid-berpulang Banjarmasin Post - KH Idham Chalid Berpulang]. Diakses 25 Mei 2013</ref>
|death_place = {{nagaraFlagicon|Indonésia}} [[Jakarta]], [[Indonésia]]
|party =
|spouse =
|religion = [[Islam]]
}}
'''Idham Chalid''' ({{lahirmati|[[Satui, Tanah Bumbu|Satui]], [[Hindia WalandaNèderlan]]|27|8|1921|[[Jakarta]]|11|7|2010}}) inggih punika salah satunggalipun politikus lan menteri [[Indonésia]] ingkang gadhah pangaribawa ing jamanipun. Panjenenganipun ugi aktif kegiyatan kaagamaan lan ugi nate njabat Ketua Tanfidziyah [[Nahdlatul Ulama]] wekdal taun [[1956]]-[[1984]].
 
==Cathetan suku==
348.872

besutan