Semantik: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: dipunginakaken -> dipun-ginakaken (éjaan), replaced: dipunginakaken → dipun-ginakaken
c (alihkan cithakan; panggantèn kosmètik)
(→‎top: dipunginakaken -> dipun-ginakaken (éjaan), replaced: dipunginakaken → dipun-ginakaken)
'''Semantik''' (saking [[Basa Yunani]]: ''semantikos'', maringii tandha, wigati, saking têmbung ''sema'', [[tandha]]) inggih punika salah satunggaling cabang ngélmu [[Linguistik]] ingkang mliginipun nyinaoni babagan makna basa. Semantik adatipun dipungayutaken kaliyan kalih ngélmu linguistik sanes: ''[[sintaksis]]'', ngélmu babagan ngroncé tembung dados ukara, lan ''[[pragmatik]]'', ngélmu babagan basa utawa sandhi ingkang namung dipunginakakendipun-ginakaken ing wekadal tartemtu.
 
{{Stub}}
 
[[Kategori:Linguistik]]
[[Kategori:Paramasastra]]
 
 
{{Stub}}
352.737

besutan