1 Januari: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Kadadosan Wigatos: dipunginakaken -> dipun-ginakaken (éjaan), replaced: dipunginakaken → dipun-ginakaken
(→‎top: busak {{Januari}}, ora kanggo)
(→‎Kadadosan Wigatos: dipunginakaken -> dipun-ginakaken (éjaan), replaced: dipunginakaken → dipun-ginakaken)
* [[1993]] - [[Cekoslowakia]] pecah dados kalih negari: [[Ceko]] lan [[Slowakia]].
* [[1995]] - [[Organisasi Perdagangan Donya]] (WTO) dipunadegaken.
* [[1999]] - Mata uang [[Euro]] wiwit dipunginakakendipun-ginakaken minangka ''electronic currency''.
* [[2002]] - Mata uang [[Euro]] dipunginakan sacara resmi ing dedagangan ing 12 negari anggota Uni Éropah.
* [[2007]] - Kacilakan montor miber [[Adam Air Penerbangan 574]] rute Jakarta-Surabaya-Manado; 96 penumpang lan 6 awak pesawat tiwas.
352.730

besutan